Η ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, 85 χρόνια μετά την ίδρυσή της, είναι η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής και εμπορίας προϊόντων καπνού στην Ελλάδα. Θυγατρική της Philip Morris International (PMI) από το 2003, απασχολεί άμεσα και έμμεσα περίπου 800 εργαζόμενους.
Με εφόδια τους ταλαντούχους ανθρώπους της, εξαιρετικά διεθνή και εγχώρια σήματα, όπως το Marlboro, ο ιστορικός ΑΣΣΟΣ και το καινοτόμο IQOS, μοναδική εταιρική κουλτούρα, την υψηλή τεχνογνωσία και διεθνή εμπειρία της PMI και τη μακρά ιστορία της, η Παπαστράτος συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της.
Με την υλοποίηση επενδυτικού προγράμματος άνω των 700 εκατομμυρίων ευρώ από το 2003 σε υποδομές, στο εργοστάσιο της εταιρίας στον Ασπρόπυργο, στους ανθρώπους και τα σήματά της, τη συνεισφορά της σε σημαντικές κοινωνικές ενέργειες και τη συνδρομή της στην καταπολέμηση του παράνομου εμπορίου καπνικών προϊόντων, η Παπαστράτος διασφαλίζει δυναμική επιχειρηματική ανάπτυξη, ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς της και περαιτέρω ευκαιρίες εξέλιξης για τους εργαζομένους της.
Το 2016 αναδείχθηκε από το περιοδικό Fortune 1η ανάμεσα στις μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις ως «Η Πιο Αξιοθαύμαστη Εταιρία της Ελλάδας».

ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ

Share

Also available in: en

Start typing and press Enter to search

Share