ΦΙΛΙΠΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

Για περισσότερα από 125 χρόνια, η Philips φέρνει την επανάσταση στο φωτισμό. Είμαστε πρωτοπόροι στην παγκόσμια ανάπτυξη φωτισμού και LED και ηγέτες στα έξυπνα συστήματα φωτισμού. Η βαθιά γνώση που έχουμε γύρω από τον τρόπο που ο φωτισμός επηρεάζει θετικά τους ανθρώπους, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις που “ξεκλειδώνουν” νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες για τους πελάτες μας. Προσφέρουμε εμπλουτισμένες εμπειρίες φωτισμού που προσφέρουν ασφάλεια, άνεση, εστίαση, ενέργεια και διασκέδαση στους ανθρώπους.

 Ως εταιρεία φωτισμού Philips, ηγούμαστε στη διαρκή ανάπτυξη συνδεδεμένων συστημάτων και υπηρεσιών φωτισμού. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες του Internet of Things, μεταμορφώνουμε κτίρια, αστικές περιοχές και οικίες. Για να αυξήσουμε την ενεργειακή απόδοση και να διαχειριστούμε εργασιακά περιβάλλοντα με πιο φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο. Για να ενισχύσουμε την ασφάλεια και τη γρήγορη απόδοση στις πόλεις. Για να συμβάλλουμε στην ευζωία και τη βελτίωση της ζωής μας. Αλλά και για να δημιουργήσουμε εμπειρίες στο σπίτι με ανεπανάληπτο τρόπο.

 Με αυτόν τον τρόπο, ο φωτισμός παίρνει νέα διάσταση και συμβάλλει στη βελτίωση του τρόπου που λειτουργεί και ζει ο κόσμος.

Share

Also available in: en

Start typing and press Enter to search

Share