Στοιχεία Χώρου

ΔΑΪΣ

  • Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο
  • Οδ. Μεσογείων 151, Παράδεισος Αμαρουσίου 15126
  • +30 210 61 86 060
  • +30 210 61 86 066

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

OΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ ME IX Ή ΤΑΧΙ

Ακολουθείτε την Λεωφόρο ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Από Αθήνα προς Κηφισιά) και τις πράσινες ταμπέλες για Αττική Οδό. Στο ύψος του «δαχτυλιδιού», o παράδρομος της Αττικής Οδού, ονομάζεται οδός ΧΕΙΜΑΡΡΑΣ (είναι ο δρόμος του supermarket CHAMPION MARINOPOULOS) όπου και στρίβετε δεξιά. Στο τέρμα της οδού ΧΕΙΜΑΡΡΑΣ (φανάρια) συναντάτε την οδό ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ –ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ όπου και στρίβετε αριστερά. Στο τέρμα της ο κάθετος δρόμος είναι η οδός ΣΩΡΟΥ. Στρίβετε δεξιά, την ακολουθείτε και στο τέλος του δρόμου είναι τα εκπαιδευτήρια ΔΟΥΚΑ και το ΔΑΪΣ.

ΜΕΣΩ ΗΣΑΠ

Σταθμός Μαρούσι. Κατόπιν επιβίβαση σε τοπικό λεωφορείο 040 έξω ακριβώς από τον σταθμό και αποβίβαση στα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ

ΜΕ ΑΣΤΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

Από το κέντρο της Αθήνας, επιβιβάζεστε στο Α7 Κάνιγγος- Κηφισιά ή το 550 Π. Φαληρο-Κηφισιά ή Χ14 Σύνταγμα –Κηφισιά. Κατεβαίνετε στην στάση ΧΕΙΜΑΡΑΣ (στην Λεωφ. Κηφισίας). Πάνω στο δαχτυλίδι (Κόμβο Αττικής Οδού), στα αριστερά σας, είναι η τοπική Δημοτική κόκκινη στάση, από εκεί παίρνετε το τοπικό λεωφορείο 040 και αποβιβάζεστε στην στάση ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ.

ΜΕΣΩ ΜΕΤΡΟ

Κατεβαίνετε στον Σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας και έξω από τον σταθμό επιβιβάζεστε στο Λεωφορείο 411 Σισμανόγλειο-Χαλάνδρι, όπου και σταματάτε στην στάση ΣΧΟΛΕΙΟ (έξω από το ΔΑΪΣ)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ με ΙΧ ή ΤΑΧΙ

Ακολουθείτε την Αττική οδό Προς Ελευσίνα. Στο ύψος της εξόδου 11 (ΚΗΦΙΣΙΑΣ) βγαίνετε από την Αττική οδό και στρίβετε αριστερά στο Δακτυλίδι της Κηφισίας στην κατεύθυνση δηλαδή προς Αθήνα. Ακολουθείτε τον κυκλικό δρόμο του «Δακτυλιδιού» και συνεχίζετε  τον ίδιο δρόμο, λίγο μετά την έξοδο για Λεωφόρο Κηφισίας προς Αθήνα. Στο ύψος αυτό, ο παράδρομος της Αττικής οδού (Προς Μαρκόπουλο) ονομάζεται οδό ΧΕΙΜΑΡΡΑΣ (είναι ο δρόμος του supermarket CHAMPION MARINOPOULOS) όπου και στρίβετε δεξιά. Στο τέρμα της οδού ΧΕΙΜΑΡΡΑΣ (φανάρια) συναντάτε την οδό ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ –ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ όπου και στρίβετε αριστερά.  Στο τέρμα της, ο κάθετος δρόμος είναι η οδός ΣΩΡΟΥ. Στρίβετε δεξιά , την ακολουθείτε και στο τέλος του δρόμου είναι τα εκπαιδευτήρια ΔΟΥΚΑ και το ΔΑΪΣ.

Share

Also available in: en

Start typing and press Enter to search

Share